Asunnon hinta-arvio

Asunnon hinta-arviolla on erittäin suuri merkitys asuntokaupoissa. Liian korkea myyntihinta voi karkoittaa potentiaaliset ostajat, kun taas liian matala myyntihinta saattaa herättää kysymyksiä esimerkiksi asunnon kunnosta. Kun harkitset kotisi myyntiä, paras tapa lähteä liikenteeseen on teettää hinta-arvio asunnollesi. Voit kutsua meidät tekemään sinulle ilmaisen arviokäynnin, joka ei sido sinua mihinkään. Asiantunteva palvelumme tarjoaa sinulle rehellisen ja perustellun hinta-arvion asunnostasi. 

Kiinnostuitko?

Kokenut kiinteistönvälittäjämme tulee mielellään antamaan sinulle luotettavan suullisen hinta-arvion kodistasi ja tarjouksen kotisi myynnistä.

Milloin asunnon hinta-arviota tarvitaan?

Tärkein asunnon myyntinopeuteen vaikuttava tekijä on hinta-arvio. Kun harkitset kotisi myyntiä, asunnon hinta-arvio on aina ilmainen. Jos kuitenkin tarvitset kirjallisen hinta-arviolausunnon esimerkiksi ositusta tai perunkirjoitusta varten, palvelu on maksullinen. On tärkeää, että heti alusta saakka hinta on kohdillaan ja myynti saataisiin käyntiin mahdollisimman vahvasti.  Meidän kiinteistönvälittäjät tekevät sinulle arvion, joka ei perustu ainoastaan tilastotietoihin, vaan heillä on taustalla vuosien kokemus. Välitämme aidosti asiakkaistamme ja haluamme tarjota mukavan ja sujuvan kokemuksen asunnon myynnistä.

Tilaa maksuton hinta-arvio asunnostasi

Asuntosi arvo muodostuu monesta eri yksityiskohdasta, jonka arvioimiseen tarvitaan ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä. Verkosta löytyvät laskurit sekä testit ovat vain suuntaa antavia ja heittoa voi tulla jopa 25 prosenttia myyntihintaan. Kun me arvioimme asuntoasi, otamme huomioon kaikki asunnon ominaispiirteet kuten pohjaratkaisun toimivuus, materiaaliratkaisut sekä piha-alue. Meidän välittäjillä on myös etuna paikallistuntemus ja pystymme tarjoamaan tarkan ja luotettavan hinta-arvion sekä tuomaan esille parhaat puolet joka kodista. Ota yhteyttä ja kysy lisää.