kodin-kivijalka-hero-yhteystiedot

Kiinteistönvälittäjäsi
Riihimäellä &
Hämeenlinnassa

Kodin Kivijalka Oy LKV tarjoaa ammattitaitoisten kiinteistönvälityksen palvelut Riihimäellä ja Hämeenlinnassa. Sinua palvelevat laillistetut kiinteistönvälittäjät, joilla on vuosien kokemus ja erinomainen paikallistuntemus. Tutustu kiinteistönvälittäjiimme ja kysy rohkeasti lisää kiinteistönvälityksen palveluista!

Riihimäki

Valtakatu 3
11130 Riihimäki

matias-heinonen-kodin-kivijalka

Matias Heinonen

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja

0400 377 237
matias.heinonen@kodinkivijalka.fi

Olen syntyperäinen riihimäkeläinen ja tunnen kotikaupunkini kadut ja historian hyvin. Vuosien myötä myös kontaktini ovat karttuneet ja niinpä osaan suositella sinulle paikallista, asiantuntevaa ammattiapua kaikissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut vuodesta 2005 alkaen. Vuonna 2007 suoritin Suomessa ensimmäisten joukossa kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon Markkinointi-Instituutissa. Pidän työstäni kiinteistönvälittäjänä, vaikka se ajoittain onkin haasteellista. Vastapainoksi saan kuitenkin työltäni hyvin paljon. Koskaan ei voi tarkalleen tietää millainen päivä on edessä, millaisia ihmisiä tapaan ja millaisia elämäntarinoita kuulen.

Hämeenlinna

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

riita-louvet-kodin-kivijalka

Riitta Louvet

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja

040 762 2933
riitta.louvet@kodinkivijalka.fi

Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2008 alkaen. Kahden alalla toimivan ison yrityksen palveluksessa olleena kaipasin muutosta, jotta saisin tehdä työtäni pienemmässä yrityksessä asiakaslähtöisemmin ja yksilölli-
semmin. Tästä syystä Kodin Kivijalka Oy LKV ja yrittäjyys asiantuntevan kollegan rinnalla tuntuivat oikealta ratkaisulta.

Tahdon aidosti auttaa ja kokea onnistumisia kanssanne, siksi saattekin minusta tehokkaan ja tunnollisen yhteistyö-
kumppanin suunnitellessanne kodin vaihtoa. Uskon myös aiemman pitkän työhistoriani rakentamiseen, kaavoitukseen ja markkinointiin liittyen olevan suuri voimavarani työsken-
nellessäni edelleen asumisen ja kotien parissa. Hyödynnän työssäni mielelläni myös sisustusalan koulutustani ja osaamistani. Minulle on tärkeää saada jokaisesta kodista parhaat puolet esille ja etsiä ratkaisuja, joissa löydän asiakkailleni juuri heidän näköisensä uuden kodin.

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.Tavoitat meidät myös sähköpostitse toimisto@kodinkivijalka.fi sekä puhelimitse numerosta 040 187 4403 (Riihimäki) tai 044 981 9949 (Hämeenlinna).