Asunnon myyntitoimeksianto

Kun haluat myydä asuntosi mahdollisimman vaivattomasti ja nopeasti, olemme täällä sinua varten. Kiinteistönvälittäjämme hoitavat puolestasi kaiken mitä kodin myyntiin tulee. Tarjoamme sinulle kohteen kuvauksen ammattikuvaajamme toimesta, esittelyt, kauppakirjan laadinnan sekä asianmukaiset ilmoitukset taloyhtiölle ja verottajalle. Kun annat meille asunnon myyntitoimeksiannon, etsimme puolestasi ostajat asunnollesi ja annamme tarvittaessa apua uuden kodin etsimiseen, hyödyllisiä veroneuvoja sekä laajan kontaktiverkoston käyttöösi.

Harkitsetko kotisi myyntiä?

Ole yhteydessä meihin ja autamme sinua kaikissa kodin myyntiin, ostoon ja vuokraukseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat myös kirjalliset arviolausunnot sekä asiakirjojen laadinnan.

Asunnon valokuvaus

 Asuntokuvat luovat mahdollisille ostajille ensivaikutelman kohteesta ja juuri sen takia laadukkaat kuvat ovat tärkeä osa myyntiprosessia. Tarjoamme sinulle ammattivalokuvaajan, joka kuvaa kaikki kohteemme sisältä ja ulkoa korostaen asuntosi parhaita puolia.

Asunnon esittelyt

Yksityisesittelyn varaaminen käy helposti myynti-ilmoituksen yhteydenottolomakkeen kautta. Me hoidamme kaiken mitä tulee asuntonäyttöihin sekä siihen kuuluviin järjestelyihin.

Myyntitoimeksiannot

Jokainen kohde on ainutlaatuinen ja jokaiselle asunnolle luodaan oma räätälöity myyntisuunnitelma. Minimipalkkiomme on 2700 € (sis. alv 24 %). Hinta 3,95 % velattomasta toteutuneesta myyntihinnasta (sis. alv 24 %) tai sopimuksen mukaan. Meillä ei tarvitse pelätä piilokuluja, vaan tiedät varmasti mitä asunnon myynti sinulle maksaa.

Asiakirjojen laatiminen

Kohteen tullessa myyntiin järjestämme kaikki kauppaan tarvittavat lakisääteiset asiakirjat. Kun kohde on myyty, toimitamme puolestasi ilmoitukset verottajalle sekä taloyhtiölle. Olemme kiinteistönvälittäjäliiton jäsenyritys, joten voit luottaa siihen, että koko asunnon myyntiprosessi tapahtuu asianmukaisesti lakeja ja säädöksiä noudattaen.

Ota rohkeasti yhteyttä, kun harkitset kotisi myyntiä.