Tehokasta asuntokauppaa myös poikkeusoloissa!

Julkaistu
blogi-06

Meillä Kodin Kivijalassa suhtaudutaan korona-pandemiaan sen ansaitsemalla vakavuudella. Käsiä ja tiloja pestään ja desinfioidaan erittäin aktiivisesti. Poikkeuksellisesti emme kättele asiakkaitamme. Järjestämme toistaiseksi vain yksityisesittelyjä kohteissamme.

Poikkeusolot eivät kuitenkaan estä tehokasta asuntokauppaa. Alla muutamia tapoja, joilla asuntokauppa kulkee ja kukoistaa myös pandemian aikana.

  • Sähköiset myynti-ilmoitukset

Laadukkaat myynti-ilmoitukset ovat meille kunnia-asia. Ammattivalokuvaaja kuvaa käytännössä kaikki kohteemme sisältä ja ulkoa, maasta ja ilmasta. Markkinointiteksteissä kerromme kattavasti myyntikohteidemme ominaisuuksista ja vahvuuksista. Annamme mielellämme lisätietoja kohteistamme niin puhelimitse kuin sähköpostillakin. Yksityisesittelyn varaaminen käy helposti myynti-ilmoituksen yhteydenottolomakkeen kautta.

  • Sähköiset toimeksiannot

Hyödynnämme laajasti sähköisiä työkaluja toimeksiantojen solmimisessa. Toimeksiantosopimukset toimitetaan asiakkaille sähköisessä muodossa. Toimeksiantosopimukset liitteineen on mahdollista allekirjoittaa kätevästi kotisohvalta, omilla verkkopankkitunnuksilla

  • Sähköiset ostotarjoukset

Myös tarjousneuvottelut hoituvat kauttamme käytännössä täysin sähköisesti. Ostotarjouksen pohjaksi tarvittavat liitteet toimitamme nekin ostaja-asiakkaillemme sähköisessä muodossa.

  • Kaupanteko ja sähköiset työkalut

Sähköinen asiointi on hyödynnettävissä myös varsinaisessa kaupanteossa. Sähköiset valtakirjat ovat tästä oiva esimerkki. Edustaessamme asuntokaupan osapuolia valtakirjoilla, vähenee tarve osapuolten fyysiselle läsnäololle poikkeusolojen aikana.

 Asuntokauppa ei vaikuttaisikaan olevan jäätymässä pandemiasta huolimatta. Tuhannet ihmiset tutustuivat myyntikohteisiimme myös viime viikon aikana. Uusia toimeksiantosopimuksia solmittiin (pääosin sähköisesti) ja yksityisesittelyjä kyseltiin aktiivisesti. Jatketaan samaan malliin!