Välitämme oikeasti – Mutta mitä se oikeasti tarkoittaa?

Julkaistu
blogi-09

Kodin Kivijalan motto on ”Välitämme oikeasti”. Motot ovat mottoja ja niiden laatiminen melkoisen helppoa. Motoissa esitettyjen lupausten lunastaminen käytännön toiminnassa onkin jo sitten huomattavasti haasteellisempaa. Mitä yrityksemme motto siis käytännössä, arjen työssämme tarkoittaa? Mistä välitämme oikeasti?

Välitämme oikeasti asiakkaistamme. Meille asiakkaat tai näiden kodit eivät ole ”hankkuja” tai muutakaan kauppatavaraa, jota otetaan liukuhihnan toisesta päästä sisään ja työnnetään hihnan toisesta päästä ulos. Meillä on aikaa asiakkaillemme. Perehdymme jokaisen asiakkaamme kokonaistilanteeseen ja jokaiseen myytävään kotiin niin huolellisesti kuin suinkin mahdollista. Meillä sekä myyvä että ostava asiakas voivat luottaa siihen, että asuntoa esittelevä välittäjä tuntee aina esittelemänsä kodin, sen taustat ja sen lähiympäristön. Tunnemme välittämiemme kohteiden vahvuudet ja mahdolliset heikkoudet. Tunnemme kodit, koska olemme tehneet kotiläksymme. Olemme yhteydessä asiakkaaseen myös silloin, kun kodin myynnin suhteen on hiljaisempaa. Olemme yhteydessä ja pohdimme yhdessä asiakkaan kanssa keinoja vilkastuttaa myyntiä.

Asiakkaiden lisäksi välitämme myös laajemmin yhteisöistä, joissa työtämme teemme. Kiinteistönvälitysyrityksen olisi kovin helppoa keskittyä vain ja ainoastaan asuntojen myyntiin ja siitä saatavaan kassavirtaan. Se ei kuitenkaan ole meidän tapamme toimia. Tukemiemme asioiden piiriin kuuluvat niin lasten ja nuorten urheiluharrastukset, keskussairaalan pienet pitkäaikaispotilaat kuin liikenneturvallisuuskin. Taloudellisen tuen lisäksi osallistumme myös itse yhteisöjen toimintaan esimerkiksi talkoiden muodossa. Tuemme ja autamme siinä missä voimme.

Ihan aina emme mekään täydelliseen suoritukseen kykene. Tekevälle sattuu ja virheitäkin joskus tapahtuu. Aina kuitenkin otamme palautteen vastaan ja opimme siitä. Opimme ja teemme asioita taas seuraavalla kerralla paremmin. Teemme paremmin, koska välitämme oikeasti.

Toni