Kodin Kivijalka – Kiinteistönvälitys Riihimäki & Hämeenlinna

Kodin Kivijalka Oy LKV on ammattitaitoinen kiinteistönvälitystoimisto Riihimäellä ja Hämeenlinnassa. Kiinteistönvälittäjillämme Matiaksella ja Riitalla on yhteensä lähes 30 vuotta kokemusta alalta.

Koska Riihimäki ja Hämeenlinna ovat välittäjiemme kotikaupunkeja, meillä on erinomainen paikallistuntemus. Tunnemme alueemme läpikotaisin, minkä ansiosta pystymme antamaan tarkat ja luotettavat hinta-arviot sekä löytämään ja tuomaan esille parhaat puolet jokaisesta kodista.

lyhty-kodin-kivijalka

Me välitämme

Kodin myynti tai osto kääntää useimmiten uuden sivun ihmisen elämän kirjassa. Sen vuoksi onkin tärkeää, että asuntokauppaa hoitava kiinteistönvälittäjä on ammattitaitoinen sekä välittää oikeasti ja ymmärtää asiakkaan elämäntilannetta kokonaisuutena. Tätä taitoa ei opita koulun penkillä eikä lueta kirjoista, vaan se syntyy aidosta välittämisestä ja vuosien käytännön kokemuksesta.

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista, joustavaa ja luotettavaa palvelua. Vaikka olemmekin pieni ja paikallisuuteen nojaava kiinteistönvälitysyritys, pystymme tarjoamaan yhtä kattavan näkyvyyden myyntikohteillemme kuin alan isotkin toimijat. Meillä on tutkitusti jopa paikallista keskimääräistä lyhyempi välitysaika ja korkeammat kauppahinnat!

Palvelut

Kokeneet kiinteistönvälittäjämme auttavat sinua kaikissa kodin myyntiin, ostoon ja vuokraukseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat myös kirjalliset arviolausunnot sekä asiakirjojen laadinnan.

Myynnissä olevat kohteet

Tutustu myynnissä oleviin kohteisiin Riihimäen ja Hämeenlinnan seudulla.

Mitä asunnon välityspalkkio sisältää?
blogi-10

Mitä asunnon välityspalkkio sisältää?

Kiinteistön välityspalkkio koostuu asunnon myynnistä tulevista kuluista sekä kiinteistönvälittäjän palkkion. Helposti ajatellaan, että asunnon välityspalkkiot ovat todella suuria työhön ja…

Taloyhtiön kunnossapito ja remontit
taloyhtion-remontit-blogi-03

Taloyhtiön kunnossapito ja remontit

Taloyhtiön remontti ja kunnossapito on merkittävä tekijä asuntojen myytävyydessä sekä hintakehityksessä. Taloyhtiöissä toteutettavat suuret korjaushankkeet ja kustannukset voivat nousta todella…

Asunnon stailaus myyntiin
kodin-kivijalka-hero-yhteystiedot

Asunnon stailaus myyntiin

Kuinka kannattaisi valmistella kotia myyntikuntoon? Pitäisikö uusia keittiö, tehdä pintaremonttia vai riittäisikö ihan vain siistiminen? Näitä asioita moni asunnon myyjä…

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä, me vastaamme ASAP!